Till startsidan
  hem om kråkan seriespel tävlingar stadsmatcher rekord kontakta oss anmäl ett kråklag  

 
Utmana dina kunder

Utmana dina kunder eller leverantörer att ställa upp med ett kråklag till hösten eller varför inte dina släktingar?

Bowling är ett jätteroligt sätt att umgås och ett utmärkt tillfälle att få vara lite dryg när man precis har blivit matchbäst.

Läs mer här »
Ladda hem infoblad »Tack till...

EKO Bowling

PS Bowling

Bowl-o-Rama


  Serierapport
2018-11-27

Flera av våra deltagande spelare skjuter höga siffror i serien, nu har vi uppnått 700-nål nr 357. Den fixade Folksam:s Emma Burman på måndagskvällen med fina 738. Veckan innan hade Perssons Pack strikefest på Birka Bowling och Janne Ednertz slog 706 poäng som renderar nål nr 356. Diamanten för 800-slagning har fått ytterligare en erövrare, Magnus "Masken" Sjöholm, Allman Bros. slog till med 300-254-246 på Bowlorama den 25 november. Det var den 16 spelaren som klarade den så magiska gränsen 800 poäng. Vi kan bara gratulera till utmärkta resultat. Det var några som spelade stor bowling även på PS Bowling /Brännkyrka, Peter Sainio och Niklas Kihlberg var båda över 700-gränsen, snyggt jobbat !


Kval och Finalspel Kråk-Cupen
2018-10-29

Kvalspel till finalen sker i lagens SISTA match före juluppehållet. Blir den matchen uppskjuten blir matchen före, den som räknas som kval. Handicap utgår beroende på vilken klass laget deltar i, klass 2 erhåller 10 poäng/serie och spelare. Klass 3 erhåller 20 poäng och Klass 4 erhåller 30 poäng/serie och spelare.
Obs ! Den erhållna handicap-poängen försvinner om laget byter ut spelare från kvalet till finalspelet. Finalen genomförs sön-dagen den 10 februari med första start kl. 10.00. Till final kommer 32 st lag jämt fördelat på våra olika bowlinghallar.
Startavgift i finalen är som vanligt 100 kr/spelare.


Saknar du fakturan från Stockholms Kråkbowling ?
2018-10-25

Vi har upptäckt ett systemfel i vårt program för ekonomin.
Våra utskickade fakturor, många av dom, har troligtvis hamnat i Spam-korgen. Nu ber vi dig kontrollera din spam-korg, dessutom kommer vi skicka ut fakturorna en gång till. Nu med en annan avsändare. Har du redan fått fakturan, behöver du inte ta notis om detta meddelande.

Med vänlig hälsning,
Stockholms Kråkbowling
Styrelsen


Årsmötet genomfört
2018-10-13

Det blev ett kort och snabbt genomfört årsmöte. Efter intagandet av en god macka med kaffe drogs punkterna igenom och den enda nyheten var att vi fick en ny medlem i styrelsen. Stefan Lennström från Team Lennström, som spelar på NBC Gullmarsplan. Vi välkomnar Stefan !
Övrigt fortsätter våra med numera lång erfarenhet samma styrelse. Vi konstaterar att antalet lag minskar, men också att kostnaderna icke ökar för våra spelare.
Vi hade äran att få dela ut några 700-nålar, Björn Kaneteg Pin Kings och Christopher Nybohm Perssons Pack. Förmedlades via ombud. Vår 800 Diamant nr 15 tilldelades Claes Parmland, Pin Kings för sin slagning i KråkCupens finalspel.


 
Seriespel

Birka Bowling
Tabeller » |   Resultat »
Program »

Bowl-o-rama
Tabeller » |   Resultat »
Program »

Brännkyrka
Tabeller » |   Resultat »
Program »

NBC Gullmarsplan
Tabeller » |   Resultat »
Program »Vill ni börja spela?

Är ni ett gäng på jobbet eller ett kompisgäng som är sugna på att börja spela, tveka inte att kontaka oss för mer information. Läs mer om hur ni enkelt startar ett kråklag.


Bowlinghallar

Stockholmskråkan spelas i fem bowlinghallar i Stockholm:
- Bowlorama
- Birka Bowling
- Brännkyrka Bowlingcenter
- NBC GullmarsplanFrågor kring kråkan?

Läs vår FAQ »


 
 
Copyright © 2018 - Stockholms Kråkbowling